Hjärta på sniskan.



Annanaspaj fyller mig till bredden och ni gör mig så lycklig!


De växer och knakar.

15 år och 4,5 cm långre än sin storasyster. Jag måste nog inse att min lillebror faktiskt inte är så liten som jag vill och tror.

Mätt och besåten har jag precis traskat hem från Johans födelsedagskalas#2. Denna gången firade vi på V.Backgatan med Jönssons. Jag saknade mina kvinnliga föjleslagare och åt vitlök så det stod härliga till! Öppnar jag munnen har jag en känsla av att Allan snart kommer undra vad i hela friden det är som doftar vitlök. Det tränger igenom väggar och väcker döda.

Vacker sång, avsaknad av Åke-tal (!), kusinmys, pussar och kramar från min underbara Dennis, mopedåk och glass i stora lass. Med andra ord ett mycket trevligt kalas och jag älskar de små liven, även om bara ett är litet numera.



Nu ska jag ta mig upp för trappan och ner i sängen. Inte alls lika kul utan min kära.

Hostar ut all vett och gör plats för saknad.

Host, fräs och suck. Tur i oturen att jag är ledig idag för antalet normala ljud som kommit ur min mun under dagens vakna timmar är lätträknade.

Ingen ork och all kraft jag samlat gick åt till en promenad med min saknade och älskade ipod. Det är nog allt av värde jag gjort idag. Stapplat rundor runt Klöxhult och funderat så det knakat.

Utmattad kröp jag upp i soffan med min vetevärmare och ett par koppar te för ett försök till att dämpa min Mallorca-saknad. Ett försök till att fylla det som ekar i min mage. Tanken vad god med resultatet blev det motsatta. Jag vill inget annat än tillbaka.

När saknaden helt tagit över min kropp och det inte fanns mycket mer att förlora tog jag det stora steget. Jag vägde fram och tillbaka. Velade hit och dit och varnade mig själv för att det skulle bli jobbigt. Men tillsist kom jag fram till att det nog är dags att släppa taget om det gamla och istället kunna glädjas av det igen. Därför värmde jag en ny kopp te och satte mig tillrätta framför student 2008. Aj. Aj vad ont det gjorde men oj vilken glädje!


Klockan slår nu sju och Eurovision-semifinalen hos Eva närmar sig. Jag längtar efter er.




SP05Ei, jag saknar oss.

RSS 2.0