Vad blir Abba baklänges?

Sluta med göket, in i köket. Ge oss mat på silverfat. Mättat fett, det är gett! Ge oss kött, väl mött!

Ungefär så skulle vi kunna sammanfatta gårdagskvällen.

Vilken kväll det blev. Jag, Anna och Cillan fick igår uppleva något utöver det vanliga. Vi fick vara med på VIF:s årsfest. Till en början var det lugnt och sansat med mat och samtal. När Rolf och Sten vunnit vajer efter vajer i "Vem kan slå Rolf och Sten" entrade DJ Ahlin scenen. När volymen skruvats upp och de första tappra satt klackarna i taket knuffades borden ivrigt undan och så satte det igång. De resterande timmarna i Bråthult tillbringades alltså på dansgolvet med alla härliga VIF:are.

Bussen kom och hämtade oss och nästa stopp var torggrillen. Lite kramar och pommes senare traskade vi mot värmen och mina fötter hatade mina skor. Hemma hittade John en longboard och jag kan säga att vi båda verkligen kan det där med att åka longboard. Mitt golv fick sig en smäll av min tavla och min fönsterbräda gapade tom.

Det blev frukost, fotboll och Idol med Anna, Rickard och John och jag tackar för en extra timmes sömn inatt.

När mina vänner lämnat mig och fotbollen tagit slut bestämde jag mig för att det nog var dags. Så, jag kröp tillbaka upp i soffan och gjorde mig redo för 2 timmar och 19 minuter av.. Sex and the city, The Movie. Eva, jag älskar den! Nu är jag redo för en djupgående kurs, jag vill lära mig allt!



-Gröna sköna killar de ger aldrig upp!

♥e

Everything changes

Det är tomt och kallt på jobbet. Skrivborden är rena. Det enda som finns på dem just nu är en dataskärm och ett tangentbord. Det står massa flyttkartonger på avdelningarna. Det var konstigt där idag tycker jag. Det känns i luften att något är pågång. Och det kan man väl minst säga att det är.

Idag var sista dagen Saluhall satt tillsammans på den vanliga gamla platsen. Det var en av de sista gångerna vi satt tillsammans överhuvudtaget. På måndag ska vi flytta. Idag har jag fått reda på vilka mina nya arbetskamrater är. En ny grupp har bildats. Nej, 5 nya grupper har bildats. Jag har fått en ny chef. Jag kommer sakna Edwin och hans skuttande och taskiga kommentarer. Men jag tror att det kommer bli bra och jag tycker att min nya grupp ser riktigt trevlig ut.

Ja, det händer mycket nu. Annat skoj som hänt under dagen är väl att vi fick ett brandlarmsavbrott. Det var kallt men skönt. Jag har haft min sista medlyssning och nu är det väl meningen att jag ska kunna svara på allt om möbler, om jag fattat det rätt. Fast jag har ju en vecka till att öva. Sen har det gått 9 veckor och IKSC intar sitt nya jag. Idag har jag klippt min lugg själv. Det var ekonomiskt och bra. Att den kan växa så fort! Jag kände mig ungefär som jag kände mig när jag var liten och stod med saxen i högsta hugg och klippte. Fast då tog jag en hårtuss, luggen, och klippte rätt av. Jag kan säga att jag denna gången var lite försiktigare och egentligen så är det ingen märkbar skillnad, därför är det skönt att slippa lägga ut en halv förmögenhet på att låta någon annan göra det. Jag har aldrig förstått mig på det där, kanske för att jag inte kan något om hår och frisyrer. Antingen det eller så är jag helt enkelt för dålig så jag inbillar mig själv att det finns annat som är roligare.


Trevlig kväll!

Kollektiv.

Att man kan ha så mycket att göra hela tiden och ändå inte få någonting gjort. Det är konstigt tycker jag. Jobbet tar ju i och för sig mycket tid och är väl den största delen av det jag har att göra varje dag. Sen kommer träningen. Träningen jag i och för sig älskar, promenaderna jag verkligen tycker om, men som ändå hindrar en del. Veckorna består alltså till stor del av jobb och träning. Därför älskar jag helgerna, då jag får mycket tid till att träffa mina nära och kära. Denna helg är ett ypperligt exempel på en helt perfekt helg. Även om jag jobbade kväll i fredags, vilket var ganska segt, så blev det ändå en riktigt mysig fredagskväll framför Idol med mamma och en bra start på helgen.

Lördagen började då Sibbe och Eva kom och hämtade mig för att på Willys inhandla godsaker till kvällen. Det blev, för första gången någonsin, en snabbvisit i denna affär och jag undrar verkligen hur det egentligen kan ta så lång tid som det alltid tar när bara vi tjejer strosar runt i gångarna. Jag menar, så mycket finns det inte att titta på där och så roligt är det inte att handla mat. Vad gör vi för fel?!
    Efter vår shopping rullade vi vidare mot Virestad och killarnas sista match. Det var kallt och jävligt, men samtidigt mysigt under vårt paraply. Efter matchen körde vi rakt ut i skogen, långt ut i skogen, fel ute i skogen. Men tillsist var vi framme i MÅLEN! Världens bästa Målen!

I och för sig visste jag redan innan att fester i Målen inte är som andra fester. Så jag blev ju inte direkt förvånad när även denna fest var något utöver det vanliga. Den innehöll allt man kan tänka sig och jag älskar att vi kan ha så kul ihop. Jag älskar att vi kan festa som vi gör, utan att bry sig om något. Utan att bry sig om hur man ser ut, vad man har på sig (eller inte har på sig). Jag älskar att vi kan vara precis som vi är. Att vi kan skratta och gråta, kramas och slåss. Jag älskar oss!

Det blev en tidig uppstigning och vi började söndagen med det man bör börja varje bakissöndag med - frågespel, Masterfrågespel. Dagen bjöd sedan på mysig frukost, Mamma Mia och städning. Väl hemma igen blev det umgänge med John och sedan var det dags för dansträning och helgen var officiellt över. Nu börjar laddningen inför nästa!

Sammanfattningsvis var denna helgen wonderful! Ge mig fler helger som denna!

Fredag!

Idag blev det en lång dag på jobbet. Jag fick jobba över eftersom vår annars så tappra lilla skara nästan var obefintlig denna fredag. Vi var få, men vi var duktiga. Det tyckte inte bara vi, utan även Edwin. Han kom inhoppande (som vanligt), med godis han sprungit över till varuhuset för att inhandla. Godis för 107 kronor. Han tog fram tre tallrikar och hällde upp. Det tog ungefär 3 sekunder. Sen hade jag, Malin och Sofie redan satt i oss några godisbitar var. Detta var i förmiddags. Så du kan ju tänka dig hur mycket godis min lilla mage fått i sig idag. Men är det fredag så är det. Och är vi duktiga, så ska vi belönas. Bra tänkt Edwin! Jobbet var idag, precis som alla andra dagar, helt toppen och jag är Überförtjust i mina arbetskamrater!

Nog om det. Nu är det iallfall äntligen helg och vardagen får ett avbrott. Jag har invigt helgen med en promenad föjlt av glass och Idol med mamma. Nu ska fredagskvällen fortsätta med John, lovely!


Succé

Elise har en gåva. Hon kan få jobb på vilken bar som helst och införa nya mumsiga Malibolitans. Det märkte vi i fredags. Jag märkte det även när jag vaknade igår. Och när jag mötte Eva på Hartmans. Är det priset man ska behöva betala? 

Vi infann oss iallafall på Hartmans, både Eva och jag, för att få träffa vår saknade Matilda. Hon hade kortare och mörkare hår, så vid en första anblick flög frågan: "Vem pratar Eva med?" genom mitt huvud. En bamsekram och 1 ½ timmes snack senare var det skönt att inse att det är precis samma Matilda vi sprang runt i sanddynorna med i Halmstad. Precis samma Matilda jag låg och stirrade upp i himlen med på Mosstigen för sisådär 13 år sedan. I love it!

Lite vin-shopping, fika och en promenad runt torget senare traskade jag hem igen för att svarva om inför kvällen. Eva kom och det blev Dooleys, smink, äppelvin och skolkatalog. Vi hämtade Evas berömda väska och vår kära Hanna för att sedan plinga på hos Stoffe. Där blev det förfest, kära återseenden och jelly-shots. Riktigt skoj!
    Vi packade in oss i taxin och begav oss till Granada. Det blev inte någon succé med trummisen i Lasse Stefans, och även om det fortfarande tynger mig lite måste jag erkänna att Granada denna kväll var hur bra som helst. Och ni, mina vänner, är hur bra som helst. Tack för en toppenkväll!


En sak jag dock fortfarande undrar lite över är varför Hanna lånat ut sina skor till plåtningen av Lasse Stefans affischer och vad Eva tänkte på när hon lånade ut sitt läppstift till samma dam som redan lånat hennes frisyr, min tröja och Hannas väska?!

♥♥♥

Har Ludde ätit fisk?!

Vi skulle bokat våra biljetter till New York, jag skulle påbörja min kurs i Sex and the city, vi skulle dricka Cosmopolitans, prata män och drömma oss iväg.
    Men, när fyra blev två tog kvällen en vändning och det slutade med otaliga Malibolitans, massa prat, Lucas, Wii, Golden Gate-bron och indianskutt. Jag säger bara: vilken kväll! 
   
Det var ett helt perfekt fredagsnöje, tack grönast&grönast!


RSS 2.0