I lågornas sken.

Jaha, då var man hemma efter ännu en match i Haganässkolans idrottshall. Innebandy var den sport som utspelade sig på plan och kämpade gjorde Älmhult-Lyckeby. Olyckligt nog tog Lyckeby hem vinsten, dock med ett ynka mål. Något frustrerande. I alla fall var det som vanligt trevligt på läktaren där jag hade sällskap av Rebecca, Anna och Stina. 

Imorgon är det sista dagen innan 11 dagars ledighet. Det firar vi med ett matteprov och för att krydda lite extra har vi det på dagens sista lektion. Det gillar vi. Just ju känner jag inget jättesug för det där provet och jag har inte pluggat ett smack. Det gillar vi inte. 

Jag ser i alla fall fram emot detta lovet något enormt. Jag behöver vara lite ledig. Jag behöver komma bort från skolan. Jag behöver umgås med mina vänner. Jag behöver en klassfest. Jag behöver sova! Det ska vi nog kunna ordna under dessa dagar. 

Imorgon åker dock våra grabbar till Italien för lite extra fotboll och jag tippar på att de kommer få det väldit trevligt :). 



Vår kära filosofilärare får avsluta dagens inlägg: 

Bülow: - Kommer ni ihåg Olof Palme?
(tystnad)
Bülow: - Är det någon som kommer ihåg Palme?
(tystnad)
Bülow: - Kommer ni inte ihåg Palme? Nä, nu går jag och hänger mig!!!

quiere me.



pick me, choose me, love me

Du är det roliga i hasch.

Söndag kväll och en riktigt mysig helg ligger bakom mig, och hör och häpna så känns det faktiskt nästan skönt med en söndagskväll. Helgen har som sagt varit riktigt mysig och jag har hunnit med både det ena och det andra. Jag har äntligen tagit tag i svenskan och gjort min intervju till reportaget, bra jobbat. Jag har varit på mitt första spinningpass som medlem på Friskis & Svettis, ännu mer bra jobbat. Sist med inte minst har jag äntligen fått iväg min jobbansökan, helt superbra jobbat! Jag är faktsikt ganska stot över mig själv och det känns otroligt skönt det där med jobbansökan. Nu är det bara att hålla tummarna! Spinningpasset var för övrigt något jag fattade tycke för. Det var nog precis vad jag behövde och jag svettades som bara den! Skönt som tusan och vilken energi jag fick. Nu vet jag i alla fall vad jag ska göra på söndagarna fram över.
    Igår var det kalas för Dennis och farmor och jag träffade min härliga släkt, vilket inte var igår. God mat, gamla foton, melodifestival och kusiner, det blev som väntat helt toppen. Efter mat och annat trevligt begav jag mig hem för att umgås lite med mina vänner. Det blev ännu lite melodifestival, god efterrätt, massa prat och skratt. Sammanfattningsvis hur mysigt som helst, som alltid. Innan kalaset befann sig jag, Anna och Rebecca i Haganässkolans idrottshall för att kika på lite innebandy, många mål och en härlig vinst.
    Idag har jag träffat Diana, det var inte heller igår. Efter racerkörning till Hanna, eftersom jag var i sån väldigt god tid, och en bildörr i Dianas öga kom vi tillslut till IKEA och kunde möta upp Rebecca. På IKEA blev det fika och prat, perfekt söndagsnöje! Det var skönt att träffa Diana igen och ännu en gång upptäcka att det inte spelar någon roll hur lång tid det går mellan gångerna, vi vet vart vi har varandra och det är så skönt!

Nej, nu ska jag slå upp min engelskabok och läsa några sidor hade jag tänkt. Det tar faktiskt inte emot lika mycket som det vanligtvis gör, jag gillar min nya energi!    

RSS 2.0